Bajnokok Ligája: Celtic Malmö leszerelt, Rapid végződött Novotel

Bratislava. Svéd labdarúgó-válogatott Malmö FF fejlett a csoportkörben a Bajnokok Ligája 2015/16. A megtorlás rájátszásban legyőzte hazai pályán a Celtic Glasgow 2: 0. Az első párbaj véget ért megnyerte a skót csapat 3: 2.

A fő szakasza a rangos versenyt kedden, és a játékosok harcoltak az utat Izrael Maccabi Tel Aviv, Horvátország Dinamo Zagreb, Ukrajna Shakhtar Donetsk és Valencia.

Valencia elveszti a talajt a megtorlás Monaco 1: 2. Továbbá azt eltolt eredményt a hazai találkozókon. Ebben azt győzött 3: 1.

A mérkőzés kezdődött még jobb – már a negyedik percben, átvette a vezetést, köszönhetően Negreda. Főoldal leveled 17 percre a dömpingelt Raggio.

Az év második felében a francia csapat felvette csak egy pontos lövés. 75 perc elteltével Elderson állította.Splicing a mérkőzés Monaco – Valencia (2: 1).

Zagreb nyerte az első találkozó a stadionban Albánia Skenderbeu Korçë 2: 1. És volt egy jó kiindulási pozíciót megtorlás. Van még javult az első félévben – elnyerte is 2: 1.

48 perc telt el a bonyolult belpolitikai helyzet Goncalo – látta, hogy egy második sárga lapját, és el kellett hagynia a korai szekrény. Dinamo de megerősítette szerepét a kedvenc és gyorsírás hozzáadunk még két gólt.

A folyamat nem élvezik csak a szlovák focista a play-off – Jan új volt. Ő Rapid unibet online fogadási Wien uhral felhívni Shakhtar Donetsk földet. De nem tudta kitörölni egy góllal vereséget a nyitó játékban. Splicing a mérkőzés közötti Shakhtar és Rapid (2: 2).

A játékosok Maccabi Tel Aviv uhrali hazai döntetlen az FC Basel 1: 1.Mivel az első párbaj véget ért most úgy döntött, 2: 2, fejlődött, köszönhetően a több gólt az ellenfél térfelére.

A sorsolás a Bajnokok Ligája csoport kerül sor augusztus 27-én Monaco Csoport az Európai Liga sorsol egy nappal később.

Ebben az évben már a 61. az elit európai versenyben, ill. 24, mivel az UEFA bevezette a Bajnokok Ligájában. A végső játszott Milánóban, a San Sire a szombat, május 28, 2016.League 2015/2015 (visszajátszás rájátszásban a lépéseket a csoportban fázisban)

/ az első játék a unibet ingyen fogadások 2: 1, említett a csoport szakaszban Dinamo /

/ az első játék a 2: 3, csoport színpadi haladt Malmö /

/ az első mérkőzés 2: 2, csoport szakaszban, hogy a Tel Aviv /

/ játszott Lviv, az első mérkőzés 1: 0, a csoport a szakaszban, hogy a Donetsk /

/ az első egyezés 1: 3-csoport szakaszában továbbítják Valencia /

unibet fogadási bónuszt